Geen producten in de mand.

Mijn eerste kunstexpositie.

Kunsttentoonstelling in het mooie Benahavís

Vertrouw op het universum en er zal iets geweldigs gebeuren!

Dat ben ik de afgelopen maanden echt begonnen te realiseren. ❤

Bijna twee weken geleden werd ik gecontacteerd door ArtHouse Benahavís, wie zou mijn kunst willen zien. Ze vertelden me dat ze een nieuw begonnen kunstgalerie hebben in de prachtige stad Benahavís in de buurt Marbella in Zuid-Spanje.

Toen de galeriehouders mijn kunst kwamen bekijken, becommentariërden ze mijn werk op zo'n positieve manier.

De eigenaren zijn een Engels stel, zo lief en vriendelijk. Ze hebben er altijd van gedroomd om een ​​kunstgalerie te openen die ze nu hebben voor de 7-week.

Ze hebben kunst van beroemde artiesten, zoals de legendarische UB40 saxofonist Brian Travis en de basspeler John Illsley van Ernstige moeilijkheden in hun galerij, en ik zal nu muren met hen delen.

Wauw daar ben ik zo trots op <3

Ze waren op zoek naar een kunstenaar die dot-paintings maakt, de laatste artiest die ze in huis hadden, en deed iets in dezelfde stijl. En ze hebben veel klanten die van deze stijl van schilderen houden en daarom hadden ze via Google gezocht en me op die manier gevonden. ❤

Dat is zo geweldig 😀

Ze hebben hun tijd genomen om me te helpen met het prijzen van mijn kunst, waar ik al veel moeite mee heb gehad, omdat ik vele uren gebruik van een schilderij, maar altijd heb gedacht dat de prijs die ik moet nemen, een beetje hoog was.

Ik had nooit in mijn stoutste verbeelding gedacht dat ze ze prijsden zoals ze deden, en de manier waarop ze me vertelden hoe goed ze denken dat ik ben, maakte me zo blij.

"Je stippen zijn perfect rond en heel precies geplaatst"

Yeepee… Mijn perfectionisme is opgemerkt 😀

Ik ben zo trots op hun vriendelijke woorden over mijn kunst. Kon mijn gevoelens bijna niet beheersen, op dat moment 😀

Toen ze ons appartement verlieten, draaide ik gewoon rondjes om mezelf heen. Ging de studio binnen en toen ik binnenkwam en naar mijn muur keek met al mijn schilderijen, kreeg ik een enorme buikademhaling en begon ik tranen van vreugde te huilen en rende naar mijn vriendje terwijl ik schreeuwde: ik ben gewoon zo blij ... 🙂

We gingen de volgende maandag naar Benahavís en zagen de galerij, het is zo mooi en helder, en de feitelijke locatie is absoluut fantastisch. In het midden van een lange eetstraat, vol met echt geweldige restaurants.

Benahavis is echt een klein juweeltje aan de kust. Het is een stad in bloei binnen kunst en creativiteit en heeft dagelijks een ongelooflijk aantal bezoekende toeristen.

Met citaten en muurdecoraties, hier en daar in de stad, kleine gezellige straatjes en de prachtige rivier GUADALMINA vlak naast deze prachtige stad.

Benahavís.

Het is een fantastische stad ❤

Benahavís staat bekend om lekker eten. Het heeft vele eersteklas restaurants en trekt duizenden bezoekers, die gewoon komen door de keuken en de gezelligheid van de stad.

Zoveel mensen zullen mijn schilderijen zien ❤

Ik kan mijn armen bijna niet naar beneden krijgen vanwege opwinding, vreugde en geluk.

Ik moet af en toe in mijn arm knijpen om te begrijpen dat dit geen droom is - het gebeurt echt!

De volgende week heb ik 17-schilderijen van alle formaten samen verpakt.

Klaar voor mijn eerste Art Exhibition

Samen met de galeriehouders hebben we ze opgericht. De eigenaren hebben de kleine bordjes gemaakt.

We hebben een black-light lamp geïnstalleerd, zodat de eigenaren mijn UV-schilderijen in het donker kunnen laten zien, met zwart licht voor de klanten.

De schilderijen blijven hangen, minimaal 1 maand en ik kan samenwerken met de galerie, totdat ik er geen zin in heb.

Dus nu moet ik nieuwe schilderen.

Veel nieuwe doeken, in allerlei soorten maten, zijn geaard en klaar om beetje bij beetje te worden gestippeld.

Kleurrijke groeten

Vanaf

Natasha Borggaard

Laat gerust een reactie achter;)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Verlanglijst 0
Ga verder met Winkelen